Vis mer

Dette skjer fredag 27. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

10.00: Medietilsynets Barn og medier- undersøkelse 2016


Nyheter: Medietilsynet legger frem de mest sentrale funnene fra «Barn og medier 2016». 2888 barn og 2007 foreldre har deltatt i undersøkelsen, som tar for seg bl.a. tidsbruk, preferanser og mobbing på nett.

11.00: French Open


Tennis: French Open fortsetter i Paris. I dag spiller bl.a. Andy Murray og Stan Wawrinka sine 3. runde-kamper. Eurosport Norge sender fra kl. 10.45.
Les mer

12.00: Svenske prins Oscar døpes


Nyheter: Det norske kronprinsparet er blant gjestene når kronprinsesse Victoria og prins Daniels sønn, Oscar, døpes i Slottskyrkan på slottet i Stockholm i dag. Sendes direkte på svenske SVT1 fra kl. 11.30.

12.00: Domsavsigelse Mortensrud-drap


Nyheter: Domsavsigelse i Oslo tingrett mot kvinnen som er tiltalt for å ha skutt og drept mannen sin på Mortensrud i Oslo i februar 2015.

13.00: Andreas Thorkildsen møter pressen


Friidrett: Spydkasteren Andreas Thorkildsen annonserte tidligere denne måneden at han legger opp. I dag holder han pressekonferanse.

20.45: Privatlandskamper i fotball


Fotball: En rekke privatlandskamper spilles i kveld. kl. 20.45 spiller England - Australia, Irland - Nederland og Nord-Irland - Hviterussland. Øvrige kamper: Kroatia - Moldova (kl. 20.30 starter ), Marokko - Kongo (kl. 20.00), Nigeria - Mali (kl. 19.00), Tsjekkia - Malta (kl. 18.00) og Slovakia - Georgia (kl. 17.30).

Dessuten...


Stortinget: Vimpelcom-høring i Kontroll- og konstitusjonskomiteen


Nyheter: Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité holder høring om Nærings- og fiskeridepartementets eierskapsutøvelse i Telenor og Telenors håndtering i Vimpelcom-saken.

President Obama besøker Hiroshima


Nyheter: USAs president Barack Obama er i Japan i forbindelse med G7-toppmøtet, som avsluttes i dag. Senere i dag besøker han Hiroshima.

Nattjazz 2016


Underholdning: Jazzfestivalen Nattjazz fortsetter i Bergen. Festivalen avsluttes lørdag 4. juni.
Les mer

Festspillene i Bergen


Underholdning: Årets festspill i Bergen fortsetter. Festspillene holder på til 8. juni.
Les mer

Norsk litteraturfestival


Underholdning: Norsk litteraturfestival på Lillehammer. Festivalen avsluttes søndag.
Les mer

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.