Vis mer

Dette skjer fredag 25. mars

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

Rettssak mot tyrkisk redaktør


Nyheter: Rettssaken mot den tyrkiske redaktøren Can Dundar starter. Han ble arrestert i november 2015, etter at avisen hans, Cumhuriyet, publiserte en video som angivelig viser at tyrkiske etterretningstjenester bidrar til å sende våpen og ammunisjon til islamister i Syria. Dundar er anklaget for å ha «publisert bilder og informasjon som er i strid med sannheten» og for å ha «tilegnet seg og spredt hemmelig informasjon».

10.30: USAs utenriksminister besøker Belgia


Nyheter: USAs utenriksminister, John Kerry, møter Belgias statsminister Charles Michel og visestatsminister og utenriksminister Didier Reynders. Klokken 14.00 skal Kerry besøke den terrorrammede flyplassen Zaventem. Kerry kommer rett fra Moskva, hvor han har hatt samtaler med Russlands president, Vladimir Putin.

20.45: Privatlandskamper i fotball


Fotball: En rekke landskamper også i dag. Chile og Argentina (vises på Viasat Fotball kl. 00.30) møtes i VM-kvalifiseringskamp natt til fredag. Kl. 20.45 spiller blant andre Nederland mot Frankrike (vises på Viasat Fotball), mens Portugal møter Bulgaria kl. 21.45.

01.45: VM-kval.: Brasil - Uruguay


Fotball: VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika er i gang. Natt til påskeaften spiller Brasil mot Uruguay. Kampen sendes direkte på Viasat Fotball. Andre VM-kval-kamper kommende natt er Guatemala - USA og Canada - Mexico.

Dessuten...


The Gathering


Nyheter: The Gathering fortsetter i Vikingskipet på Hamar. 5.500 ungdommer er samlet til dataspill, foredrag, workshops, konserter og mye annet.
Les mer

Musikk: The Rolling Stones spiller sin aller første konsert på Cuba.

Mat: Fredag 25. mars er den internasjonale vaffeldagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.