Dette skjer fredag 22. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

11.00: KrFs landsstyremøte


Nyheter: Kristelig Folkeparti har landsstyremøte, og fungerende partileder Dagrun Eriksen taler til landsmøtet. Landsmøtet avsluttes lørdag.

16.00: Norway Chess


Sjakk: 4. runde i Norway Chess spilles i Stavanger Forum.

19.00: Getligaen: Playoff-finale


Ishockey: Sjette finalekamp mellom Lørenskog og Stavanger Oilers i Getligaens playoff. Kampen går i Lørenskog. Oilers leder 3-2 i kamper og blir mestere med seier i kveld. Sendes på TV 2 Sportskanalen.

Dessuten...


Klimaavtalen fra Paris undertegnes


Nyheter: FNs generalsekretær Ban Ki-moon har invitert til en seremoni i New York for å undertegne den såkalte Parisavtalen, klimaavtalen verdens ledere ble enige om på COP21 i Paris i desember i fjor. Over 130 land signerer avtalen, og en rekke statsledere inkludert Frankrikes president Francois Hollande kommer til å være tilstede. Klima- og miljøminister Vidar Helgesen representerer Norge.

EUs finansministre møtes i Amsterdam


Nyheter: EUs finansministre har uformelt møte i Amsterdam.

Kinopremierer


Underholdning: Dagens norske kinopremierer: «I skyggen av kvinner», «Idol», «Pyromanen» (Basert på Gaute Heivolls suksessroman «Før jeg brenner ned») og «The Boss».

President Obama i Storbritannia


Nyheter: President Barack Obama er på dagsbesøk i Storbritannia. Han skal spise frokost med dronning Elizabeth, som fylte 90 år torsdag, i Windsor, og det er også planlagt et pressemøte sammen med Storbritannias statsminister David Cameron.