Vis mer

Dette skjer fredag 20. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

00.45: Tour of California: 5. etappe


Sykkel: Femte etappe av Tour of California går fra Lodi til South Lake Tahoe (213 km). Målgang ca. kl. 00.45 natt til fredag norsk tid.

08.45: NATO-møte i Brüssel


Nyheter: Siste dag av NATO-møte i Brüssel. Avsluttes med pressekonferanse med generalsekretær Jens Stoltenberg kl. 14.00.

10.00: Kronprinsesse Mette-Marit besøker Norad


Nyheter: Kronprinsesse Mette-Marit besøker Direktoratet for utviklingssamarbeid, Norad.

12.00: Presentasjon av NAV-meldingen


Nyheter: Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie legger frem stortingsmeldingen «NAV i en ny tid –for arbeid og aktivitet». Meldingen følger opp rapporten fra ekspertutvalget i NAV.

12.00: Åpning Skjervsfossen i Hardanger


Nyheter: Statens vegvesen åpner Skjervsfossen ved innfallsporten til Nasjonal turistveg Hardanger. Området rundt er oppgradert med bl.a. nye stier, trapper og utsiktsplasser.

12.00: Kofi Annan til Oslosenterets 10-årsjubileum


Nyheter: Jubileumsmottakelse og et fagseminar om demokratibygging i Oslo i anledning Oslosenterets 10-årsjubileum. Oslosenteret for fred og menneskerettigheter ledes av Kjell Magne Bondevik. Hovedtaler for seminaret er tidligere generalsekretær og fredsprisvinner Kofi Annan. Pressekonferanse med Annan og Bondevik kl. 16.40.

13.45: Tour of Norway: 3. etappe


Sykkel: Tredjeetappen i årets Tour of Norway går fra Rjukan til Geilo (168 km). Målgang i Havsdalen i Geilo ca. kl. 18.10. Sendes på TV 2 fra kl. 16.00.

19.00: Tippeligaen: Sarpsborg 08 - Odd


Fotball: 12. serierunde i Tippeligaen starter med Sarpsborg 08 mot Odd. Sendes direkte på TV 2 Zebra.

21.50: Tour of California: 5. etappe


Sykkel: California-touren fortsetter med 20,3 km lang tempoetappe i Folsom. Siste målgang ca. kl. 00.45 natt til lørdag norsk tid.

Dessuten...


Folkeavstemning om kommunesammenslåing


Nyheter: Løten kommune holder folkeavstemning om kommunesammenslåing.

Moderatarnas landsmøte


Nyheter: Det svenske konservative partiet Moderaterne har landsmøte i Malmö. Avsluttes lørdag.

Kinopremierer


Underholdning: Disse filmene har premiere på norske kinoer i dag: «Marudhu Tamil Film», «Our Kind of Traitor» og «X-Men: Apocalypse».

Kilde: NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.