Vis mer

Dette skjer fredag 15. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

11.30: Champions League: Semifinaletrekning


Fotball: Trekning av semifinalene i Champions League. Atletico Madrid, Bayern München, Manchester City og Real Madrid er videre. Semifinalene spilles 26./27. april og 3./4. mai.

12.00: Regjeringens familiemelding


Nyheter: Barne- og likestillingsminister Solveig Horne (Frp) presenterer regjeringens familiemelding i Regjeringskvartalet i Oslo.

13.00: Landsmøte i Venstre


Nyheter: Venstre holder landsmøte i Tønsberg. Avsluttes søndag.
Les mer

17.30: Verdensbankens og IMFs vårmøte


Nyheter: Verdensbankens og Det internasjonale pengefondet (IMF) holder vårmøte i Washington D.C. Utenriksminister Børge Brende og finansminister Siv Jensen deltar på møtet, som avsluttes søndag.

19.00: Tippeligaen: Haugesund - Lillestrøm


Fotball: Haugesund møter Lillestrøm i 5. serierunde i Tippeligaen. Sendes direkte på TV 2 Zebra.

03.00: CNN Democratic Debate


USA-valg: Natt til fredag møtes demokratenes presidentkandidater Hillary Clinton og Bernie Sanders møtes til direktesendt debatt på CNN fra Brooklyn, foran primærvalget i New York. Primærvalget i New York holdes natt til onsdag norsk tid.

Dessuten...


Kampanjestart for Storbritannias EU-avstemning


Nyheter: Kampanjene for og mot Storbritannias medlemsskap i EU starter. Selve valget holdes torsdag 23. juni.

Kinopremierer


Underholdning: Følgende filmer har kinopremierer i dag: «Bumerang», «El Clasico», «Fan», «Huset», «Jungelboken», «Markedets lov» og Michael Moores nye dokumentar, «Where To Invade Next».

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.