Vis mer

Dette skjer fredag 13. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

12.30: Kronprins Haakon åpner Norsk Tindesenter


Nyheter: Kronprins Haakon åpner Norsk Tindesenter i Åndalsnes.

15.15: Ishockey-VM


Ishockey: Tsjekkia - Kasakhstan (direkte på Eurosport Norge) og USA - Ungarn.

17.30: Gullruten 2016


Nyheter: TV-bransjens festkveld i grieghallen i Bergen starter allerede kl. 17.30. Prisutdelingen, som ledes av Stian Blipp, sendes på TV 2 fra kl. 22.00.

19.15: Ishockey-VM


Ishockey: Danmark - Latvia og Tyskland - Hviterussland.

20.45: Championship: Playoff


Fotball: Første kamp i playoff om plass i neste sesongs Premier League: Sheffield Wednesday - Brighton.

Dessuten...


Statsminister Solberg møter Obama


Nyheter: De nordiske statslederne møter president Obama i Det hvite hus. Blant temaene for det amerikansk-nordiske toppmøtet er terrorisme, voldelig ekstremisme, miljø- og klimautfordringene samt kjernefysiske sikkerhetsspørsmål. Samme kveld inviterer presidenten og førstedame Michelle Obama til middag for de nordiske lederne.

Listhaug til Tyskland


Nyheter: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug er på offisielt besøk i Tyskland, og møter innenriksminister Thomas de Maizière, minister for immigrasjon, flyktninger og integrering Aydan Özoguz, og innenrikskomiteen i Bundestag.

Kinopremierer


Underholdning: Disse filmene har premiere på norske kinoer i dag: «Angry Birds Filmen», «Azhar», «Flaskepost fra P» og «Historien om den sjenerete giganten».

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.