Dette lurer alle på om Trine Skei Grande

Hvorfor søker folk etter Skei Grande og spill?

Dette lurer alle på om Trine Skei Grande
(upublisert) Opprettet
Sol.no har gått gjennom hva nordmenn leter etter i jakten på mer informasjon om våre toppolitikere. Vi har brukt funksjonen Google Autocomplete til å få et innblikk i hvilke ord folk har brukt mest. Dette lurer folk på om Trine Skei Grande (Venstre):

Trine Skei Grande gift


Leder i partiet Venstre, Trine Skei Grande, har flere ganger i intervjuer sagt at hun er singel og ønsker seg kjæreste. Hennes sivilstand er ikke offentlig på Facebook, og vi har ikke funnet noen informasjon som indikerer at hun er gift.

Senest i desember 2016 omtalte Aftenposten hennes leilighet som en «singel-leilighet fra 1890-årene, kloss inntil jernbanen i Gamle Oslo».  

Trine Skei Grande bryllup


Vi tror dette søket, som likner veldig på det første, handler om det samme. Hun sa blant annet til TV2 at hun ønsket seg en mann som ikke var like opptatt av politikk som henne selv.

Trine Skei Grande vekt


Det er godt kjent at Trine Skei Grande er overvektig og syk. Hun har diabetes og astma i en så alvorlig grad at hun i 2007 ble nektet privat helseforsikring. Da gikk hun ut politisk og ville begrense forsikringsselskapenes mulighet til å hente ut pasientjournaler.

Hun gikk også ut mot et regelverk som ville gjøre det vanskelig for overvektige å adoptere. Overvekt defineres vanligvis som en BMI over 25 og fedme regnes fra BMI over 30.

Trine Skei Grande spill


Partilederen ble fersket i å spille Pokemon Go under en høring om Forsvaret i Stortinget. Videoen av dette gikk viralt internasjonalt.

Hennes kommentar til VG var: - Gjør det ikke lenger, da noen av oss ble støtt. Men noen av oss har hoder som lytter bedre når en kan gjøre noe hjernedødt ved siden av. Vi er ikke alle like. Det har kommet fram mer oppsiktsvekkende ting i høringen om norsk forsvarsevne enn dette.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer