Dette lurer alle på om Siv Jensen

Hvilken utdanning har Siv Jensen?

Dette lurer alle på om Siv Jensen
(upublisert) Opprettet
Sol.no har gått gjennom hva nordmenn leter etter i jakten på mer informasjon om våre toppolitikere. Vi har brukt funksjonen Google Autocomplete til å få et innblikk i hvilke ord folk har brukt mest. Dette lurer folk på om Siv Jensen (Fremskrittspartiet):

Siv Jensen alderSiv Jensen ble født 1. juni 1969. Hun ble 48 år i sommer.

Siv Jensen utdanningSiv Jensen er utdannet diplomøkonom. Diplomøkonom er en utdanningsgrad som kan gis etter avsluttende eksamen fra et treårig studium i bedriftsøkonomi og administrative fag.

Jensen gikk på barne- og ungdomsskolen Marienlyst fra 1976 til 1985, før hun begynte på studiene ved Oslo handelsgym. Hun brukte mye tid på politisk arbeid, men fullførte diplomøkonom-studiene i 1992.

Siv Jensen søster


Politisk uenige, men gode venner. Siv og Nina Jensen. (Foto: NTB scanpi/Ole Gunnar Onsøien.Politisk uenige, men gode venner. Siv og Nina Jensen. (Foto: NTB Scanpix / Ole Gunnar Onsøien.)

Siv Jensens søster, Nina Jensen, er marinbiolog og generalsekretær i WWF Verdens naturfond. Nina Jensen gikk ut mot sin søster og hennes miljøpolitikk i en artikkel i VG i 2016.

Tross de politiske uenighetene, har Nina Jensen uttalt at søstrene er «verdens beste venner».

Siv Jensen har også en bror, Tom Jensen.

Siv Jensen barnSiv Jensen har ikke barn. I et stort intervju med Nettavisen i juni i år, uttalte Frp-lederen at hun «alltid har hatt lyst på barn»:

- Men jeg har også vært veldig klar på at jeg har ønsket at rammene for det skulle være der. Når de ikke har vært der, så har det heller ikke vært aktuelt, sa Jensen til Nettavisen.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer