Dette lurer alle på om Knut Arild Hareide

Hva skjedde egentlig i 2004?

Dette lurer alle på om Knut Arild Hareide
(upublisert) Opprettet
Sol.no har gått gjennom hva nordmenn leter etter i jakten på mer informasjon om våre toppolitikere. Vi har brukt funksjonen Google Autocomplete til å få et innblikk i hvilke ord folk har brukt mest. Dette lurer folk på om Knut Arild Hareide (Kristelig Folkeparti):

Knut Arild Hareide parodi


Den mest kjente parodien av Knut Arild Hareide stod Harald Eia for i 2005. Hareide har i ettertid sagt at han kan takke parodien for at han ble enda bedre kjent og fikk en viktigere politisk karriere.

I sketsjen tuller Eia med at Hareide er liten og spinkel og er mest redd for tyngdekraften som miljøvernminister. En hel spilleliste med ulike klipp av Eia som Hareide er lagt ut på YouTube.

Knut Arild Hareide kone


Folk lurer på hvem som er kona til Knut Arild Hareide. Hun heter Lisa Maria Larsen og giftet seg med Hareide i juni 2012. Hun var barneskolelærer og ti år yngre enn ham.

Hun skrev i 2016 et debattinnlegg i VG der hun tok avstand fra Donald Trump etter hans valgseier.

Kunt Arild Hareide død


Vi er ikke helt sikre på hvorfor folk søker etter akkurat dette. Men det kan henge sammen med ulykker der andre KrF-topper har vært involvert men ennå ikke blitt identifisert.

Saken som kommer opp øverst i dette søket er artikkelen ­«KrF-topp døde under fjelltur» fra Nettavisen, som omhandler en ulykke der en kvinnelig partitopp døde.

Knut Arild Hareide 2004


Den 18. Juni 2004 tiltrådte Knut Arild Hareide som miljøvernminister i regjeringen. Han var nestleder i KrF og ble den yngste i regjeringen som 31 åring.

Han hadde stillingen frem til 12. September 2005. Regjeringen ble kalt Bondevik II regjeringen.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer