Dette lurer alle på om Jonas Gahr Støre

Hvor stor er Jonas Gahr Støres formue?

Dette lurer alle på om Jonas Gahr Støre
(upublisert) Opprettet
Sol.no har gått gjennom hva nordmenn leter etter i jakten på mer informasjon om våre toppolitikere. Vi har brukt funksjonen Google Autocomplete til å få et innblikk i hvilke ord folk har brukt mest. Dette lurer folk på om Jonas Gahr Støre (Arbeiderpartiet):

Jonas Gahr Støre Vetle StøreVetle Støre er sønnen til lederen av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre. Han har tre barn med sosiolog Marit Slagsvold. De har vært sammen i 34 år og har barna Magnus Jonas Slagsvold Støre, Vetle Slagsvold Støre og Ola Gullik Slagsvold Støre sammen.

Vetle Slagsvold Støre er ifølge proff.no født i 1993 og sitter i styret i investeringsselskapet Femstø AS sammen med faren Jonas og broren Magnus Jonas som er fire år eldre. 

I 2012 fikk Vetle Støre oppmerksomhet for en parodi av sin egen far under Oslo Handelsgym-revyen.


Jonas Gahr Støre formueJonas Gahr Støre er en av norges rikeste politikere. I 2011 hadde han en formue på likningen på 39 millioner kroner. I 2014 var formuen økt til 57.8 millioner kroner og i 2015 var den oppe i 64.4 millioner kroner.

Tall for 2016 er ennå ikke offentlig. Skattelistene for inntektsåret 2016 publiseres 27. oktober 2017.

Jonas Gahr Støre kone


Jonas Gahr Støre og kona Marit Slagsvold. (Foto: NTB scanpix / Terje Pedersen)Jonas Gahr Støre og kona Marit Slagsvold. (Foto: NTB scanpix / Terje Pedersen)

Kona til Jonas Gahr Støre heter Marit Slagsvold og er sosiolog. De har vært sammen i 34 år og har tre barn sammen. Hun er gestaltterapeut, sosiolog og forfatter.

Ekteparet har flere ganger stått frem offentlig og snakket om sitt samliv. Da de skulle promotere Marit Slagsvolds nye bok «Jeg blir til i møtet med deg», gikk de ut i landets største medier og snakket åpent om deres samlivsutfordringer og at de hadde gått i parterapi sammen.

Jonas Gahr Støre barnJonas Gahr Støre har tre barn med kona Marit Slagsvold. De heter Magnus Jonas Slagsvold Støre som er født i 1989, Vetle Slagsvold Støre som er født i 1993 og Ola Gullik Slagsvold Støre. Et søk på nettet tyder på at barna ikke alltid bruker alle sine navn.

Klikk på hver enkelt politiker nedenfor for å se hva vi søker på og lese alle svarene.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer