Dette lurer alle på om Erna Solberg

Har Erna Solberg barn?

Dette lurer alle på om Erna Solberg
(upublisert) Opprettet
Sol.no har gått gjennom hva nordmenn leter etter i jakten på mer informasjon om våre toppolitikere. Vi har brukt funksjonen Google Autocomplete til å få et innblikk i hvilke ord folk har brukt mest. Dette lurer folk på om Erna Solberg (Høyre).

Erna Solberg barn


Statsminister Erna Solberg har to barn med sin mann, Sindre Finnes. Ingrid Solberg Finnes er født i 1997. Hun var russ i 2014. Erik Solberg Finnes er født i 1999.

Erna Solberg har i intervjuer sagt at hun kunne vært en bedre mor: - Men jeg tror mine barn er vokst opp med at jeg har jobbet mye og vært aktiv, så de er vant til det.

Erna Solberg vekt


Solberg er vant til å få kommentarer om sin vekt. Til TV2 har hun sagt at folk må finne seg noe annet å bry seg om enn hvor mye hun veier. Hun sier hun har god helse.

Debatten om vekten til Erna Solberg tok av i 2009 etter et utspill fra forfatter Kjell Terje Ringedal. Han skrev: «Erna Solberg er så overvektig at mange ikke hører hva hun sier. Man tenker isteden: Kan hun ha kontroll når hun spiser seg så tjukk? Vekta skader troverdigheten, og det kan hun tape stemmer på.»

Han fikk kraftig kritikk og Erna fikk blant annet støtte fra politisk motstander Inga Marte Thorkildsen, som mente at også mange slanke mennesker sleit med vekta.

Moss Høyre fikk kritikk da de hadde en konkurranse på sin stand der folk kunne tippe vekta til den daværende ledertrioen i partiet  (Erna Solberg, Per-Kristian Foss og Jan Tore Sanner) og vinne en halv gris.

Erna Solberg mann


Erna Solberg er gift med Sindre Finnes. På Twitter beskriver han seg selv slik: «Sindre Finnes er tobarnsfar fra Ålesund med en fot i Bergen og en i Oslo. Jobber i Norsk Industri. Skriver om utenrikshandel og industripolitikk». Finnes er født 25. juni 1964 i Ålesund.

Erna Solberg alder


Erna Solberg er født 24. Februar 1961 og er 56 år gammel. Hun er født i Bergen. Hun er ett år yngre enn sin politiske motstander Jonas Gahr Støre.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer