Dette lurer alle på om Audun Lysbakken

Hvorfor søker så mange etter Lysbakken og Holmlia?

Dette lurer alle på om Audun Lysbakken
(upublisert) Opprettet
Sol.no har gått gjennom hva nordmenn leter etter i jakten på mer informasjon om våre toppolitikere. Vi har brukt funksjonen Google Autocomplete til å få et innblikk i hvilke ord folk har brukt mest. Dette lurer folk på om Audun Lysbakken (Sosialistisk Venstreparti)

Audun Lysbakken kone


SV-lederen giftet seg med Siv Mjaaland på Månefisken i Oslo 30. Juni 2012.

Audun Lysbakken Siv Mjaaland


Se over.

Audun Lysbakken Holmlia


Audun Lysbakken kommer fra Bergen, men bor i hovedstaden. Familien flyttet fra Gamlebyen i Oslo til Holmlia i samme by sommeren 2015.

- Det er en multikulturell bydel der selv jeg som bergenser føler meg godt integrert, sa Lysbakken i et helgeintervju med Dagsavisen i fjor.

I sommer inviterte SV-lederen - via Twitter - Sylvi Listhaug til Holmlia. Bakgrunnen var et oppslag i Finansavisen der innvandringsminister Listhaug var «lei innvandringsliberalister som bor i områder med lite innvandring».

Audun Lysbakken barn


Audun Lysbakken og Siv Mjaaland har datteren Aurora og sønnen Storm sammen. I tillegg er Lysbakken stefar for Mjaalands sønn Leon.

Paret har valgt å gi sine to barn hvert sitt etternavn. Aurora heter Lysbakken, Storm heter Mjaaland.

Les om de andre partilederne her:
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer