Tvguide

Dette er Tv-guidene

Trenger du en oversikt over hva som går på TV? Her er den.

Trine Dehli Cleve, Merete Mørk Lingjærde, Morten Hegseth er dommerne i høstens utgave av "Skal vi danse". Programmet sendes på TV 2 på lørdager. FOTO: Espen Solli / TV 2
Trine Dehli Cleve, Merete Mørk Lingjærde, Morten Hegseth er dommerne i høstens utgave av "Skal vi danse". Programmet sendes på TV 2 på lørdager. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Det finnes flere Tv-guider der ute. Her er en oversikt over dem alle. Bare å velge og vrake på hva som blir favoritten.

VGs Tv-guide

Vg har sin egen Tv-guide. Her får du enkel oversikt over hva som går til hvilke tider på lineær-TV, men også en oversikt over hva som finnes på de ulike strømmetjenestene.
Tv-guiden finner du her.

Startsidens Tv-guide

På Startsidens Tv-guide får oversikt over hva som skal ses på de forskjellige kanalene til en hver tid. Her kan du endre rekkefølgen på hvilke kanaler du ønsker i tillegg til hvilke kategorier.
Tv-guiden finner du her.

TV 2s Tv-guide

På TV 2 sin Tv-guide finner du naturligvis en oversikt over TV 2s egne kanaler først. Deretter blar man seg nedover og finner oversikten over de andre kanalene samt programmene som vises til hvilken tid. Her kan du velge mellom det som går i nåtid, kvelden eller hele dagen.
Tv-guiden finner du her.

RiksTVs Tv-guide

Også RiksTV har en egen side hvor du kan sjekke Tv-guiden. Her er listen over hva som vises på hvilke kanaler nesten uendelig. De har utallige kanaler å se nedover på listen, så her finner man garantert hva man leter etter.
TV-guiden finner du her.

Allentes Tv-guide

Allentes Tv-guide er oversiktlig og lett og navigere. Du velger helt enkelt ut hvilken sjanger du er på utgikk etter og deretter kommer de aktuelle kanalene med oversikt over hvilke programmer som går til hvilken tid.
Tv-guiden finner du her.

Dagbladets Tv-guide

Dagbladet har valgt en litt enklere variant av Tv-guiden enn de som er nevnt tidligere. Her får du en oversikt over enkelte kanaler hvor du selv må trykke deg inn på den ønskede kanalen hvor Tv-programmet da dukker opp på slutten av siden.
Tv-guiden finner du her.

Altiboxs Tv-guide

Altibox sin Tv-guide har en liste over alle kanaler og hva som går til en hver tid. Her kan du velge utifra om du er kunde eller ikke hva du vil ha med. Du kan også dele inn i kategorier og hvilke tidspunkt for å enklere finne frem til det du ser etter.
Tv-guiden finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer