Topp fem serier på HBO Nordic

Dette er de beste seriene på HBO Nordic

Det finnes en rekke gode serier på HBO her til lands, her er de beste ifølge IMDb-brukeren.

GAME OF THRONES: Emilia Clarke som Daenerys Targaryen i den kritikerroste serien. FOTO: HBO/BSkyB/Kobal/REX via NTB
GAME OF THRONES: Emilia Clarke som Daenerys Targaryen i den kritikerroste serien. FOTO: HBO/BSkyB/Kobal/REX via NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten og vinteren er perfekte årstider for å sitte inne og kose seg med en god serie. Heldigvis finnes det utallige alternativer på de ulike strømmetjenestene. Dette er de fem beste seriene på HBO Nordic, ifølge IMDb-brukerne.

«Band of Brothers» er ratet til hele 9,4 hos IMDb. FOTO: Filmplakat
«Band of Brothers» er ratet til hele 9,4 hos IMDb. FOTO: Filmplakat Vis mer

Band of Brothers

«Band of Brothers» er ratet til 9,4 på IMDb. Serien fra 2001 har kun en sesong med 10 episoder, men scorer altså høyt hos IMDb-brukerene. Serien er et amerikansk krigsdrama fra 2. verdenskrig som følger en gruppe amerikanske fallskjermjegere. Serien handler om mot, offer og kameratskap gjennom krigens tid.

«Chernobyl» har en rating på 9,4 på IMDb. FOTO: HBO
«Chernobyl» har en rating på 9,4 på IMDb. FOTO: HBO Vis mer

Chernobyl

«Chernobyl» har en rating på 9,4 på IMDb. Serien er en dramatisering av atomkatastrofen i 1986. Katastrofen er tidenes største menneskeskapte og serien forteller historien de som jobbet og ble påvirket av eksplosjonen og deres kamp for å redde Europa.

«The Wire» blir ansett av mange som verdens beste TV-serie. FOTO: HBO
«The Wire» blir ansett av mange som verdens beste TV-serie. FOTO: HBO Vis mer

The Wire

«The Wire» er en TV-serie som ble sendt fra 2001 til 2008. Den har en rating på IMDb på 9,3. Denne serien er ifølge Serienytt.no ansett av mange som verdens beste serie. Handlingen tar sted i Baltimore i USA hvor etterforskere i et drap- og narkotikaavsnitt jobber mot den kriminelle underverden. Den realistiske serien skildrer både politiets og de kriminelles perspektiv. Her blir vanskelige samfunnsspørsmål håndtert med humor og nervepirrende stil.

«Game of Thrones» var lenge etter dens slutt en stor snakkis. FOTO: HBO
«Game of Thrones» var lenge etter dens slutt en stor snakkis. FOTO: HBO Vis mer

Game of Thrones

Serien «Game of Thrones» var lenge en stor snakkis, og ikke uten grunn. Serien har en rating på IMDb på 9,2. Den amerikanske TV-serien er basert på fantasy-bokserien A Song og Ice and Fire av George R. R. Martin.
Handlingen i serien baserer seg på flere familier som ønsker å erobre Jerntronen i kongeriket Westeros. Det er Stark-slekten hvor Eddard Stark utnevnes til Kongens hånd etter et mystisk dødsfall. Lannister-slekten som har planer om om å gjøre slutt på freden. Og drageprinsessen Daenerys som er arving etter det forrige dynastiet. I denne serien får man både svik og forræderi. Det er historier om erobring og triumf, om edel og ære. Alt i et spill om hvile troner som vinner eller dør.

«The Sopranos» holdt på i 6 sesonger, og har fått ratingen 9,2 av IMDb-brukerne. FOTO: HBO
«The Sopranos» holdt på i 6 sesonger, og har fått ratingen 9,2 av IMDb-brukerne. FOTO: HBO Vis mer

The Sopranos

Denne prisbelønnede dramaserien har brukerne av IMDb ratet til 9,2.
Serien handler om Tony Soprano som er en tilsynelatende normal familiefar, men Tony er også en mafiaboss. Han har en hengiven kone, to barn, en spesiell mor og en ikke så hemmelig elskerinne. I tillegg har han også en psykolog. Mafiabossen får problemer med angstanfall, noe han prøver å fikse hos psykologen. Det fører til mer drama, stress og angstanfall.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer