Vis mer

Dete skjer onsdag 11. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

01.00: Primærvalg i South Carolina og Nebraska


USA-valg: Nominasjonsvalg for både republikanerne og demokratene i South Carolina (valglokalene stenger 01.00 norsk tid). Republikanerne har i tillegg sitt primærvalg i Nebraska (valglokalene stenger 03.00 norsk tid).

09.30: Maihaugenkonferansen 2016


Nyheter: Årets utgave av Maihaugenkonferansen, den tiende i rekken, arrangeres av Integrerings- og Mangfoldsdirektoratet. Konferansen er en samlende arena for de som jobber med de fleste aspekter ved bosetting og inkludering. Årets tittel er "Hverdagsintegrering: å knekke nøtter og løse koder". Kronprins Haakon åpner konferansen, som avsluttes torsdag.

10.00: Stortinget: Spørretime


Nyheter: Spørretime i Stortinget med statsrådene Anders Anundsen, Ine M. Eriksen Søreide og Per Sandberg til stede.

11.00: Revidert statsbudsjett


Nyheter: Finansminister Siv Jensen holder pressekonferanse om revidert statsbudsjett. Selve dokumentene offentliggjøres på statsbudsjettet.no kl. 10.45.

11.30: Visning AV OL-kolleksjonen


Sport: Olympiatoppen arrangerer, i samarbeid med Phenix, Moods of Norway og On, visning av kleskolleksjonen for den norske OL- og paralympicstroppen til Rio 2016.

13.00: Utstillingen «Eidvollsmennene» Norsk Folkemuseum


Nyheter: Norsk Folkemuseum åpner utstillingen «Eidsvollsmennene». Utstillingen viser skissene til et av Norges mest kjente historiemaleri, Oscar Wergelands «Eidsvold 1814».

15.15: Ishockey-VM


Ishockey: Sveits - Latvia (vises på Eurosport Norge) og Slovakia - Hviterussland.

19.00: Tippeligaen: 10. serierunde


Fotball: Tippeligaens 10. serierunde spilles i dag og torsdag. I kveld spilles Bodø/Glimt - Vålerenga, Haugesund - Odd (vises direkte på TV 2 Zebra), Lillestrøm - Brann og Molde - Strømsgodset.

19.15: Ishockey-VM


Ishockey: Sverige - Kazakhstan (vises på Eurosport Norge og svensk TV 4) og Finland - Ungarn.

20.45: Premier League


Fotball: Tre «hengekamper» i Premier League: Sunderland - Everton (kl. 20.45), Norwich - Watford (kl. 20.45) og Liverpool - Chelsea (kl. 21.00).

Dessuten...


Filmfestivalen i Cannes


Underholdning: Den 69. utgaven av filmfestivalen i Cannes starter. Festivalen varer til søndag.
Les mer

Verdens økonomiske forum møtes om Afrika


Nyheter: Verdens økonomiske forum (WEF) holder møte om Afrika i Kigali i Rwanda. Tema er digital økonomisk utvikling og styrking av offentlig-privat samarbeid. Møtet fortsetter torsdag.

1. kvartalsresultater


Nyheter: SalMar, Schibsted, Aker, Veidekke og Sparebanken Øst legger fram resultater for første kvartal i 2016. Schibsted har også generalforsamling i dag, det samme har Telenor og Statoil.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.