Keith Richards i Rolling Stones, her på scenen i Bergen for noen år tilbake. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX.
Keith Richards i Rolling Stones, her på scenen i Bergen for noen år tilbake. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX. Vis mer

Stumper røyken

– Det var et helvete å slutte med heroin, men det var et kort helvete

Rolling Stones' gitarist Keith Richards, som gjennom karrieren har gjort sigaretten i munnviken til et varemerke, forteller at han har stumpet røyken.

Publisert

Å droppe røyken var vanskeligere enn å slutte med heroin, sier musikeren til magasinet Mojo.

– Det var et helvete å slutte med heroin, men det var et kort helvete. Sigaretter er alltid der, og du har alltid gjort det. Bare plukk opp en og tenn på, uten å tenke på det, sier han.

Richards (76) er intervjuet i forbindelse med Rolling Stones' kommende turne i Nord-Amerika, skriver nettstedet Consequence of Sound. Stones-gitaristen, kjent for sitt harde liv i musikkbransjen gjennom fem tiår, har tidligere fortalt at han ikke lenger er interessert i narkotika og ikke drikker noe særlig lenger.

76-åringen sier han ikke har rørt sigaretter siden oktober. Et ønske om å være aktiv musiker så lenge som mulig ligger bak.

– På forrige turné følte både Mick (Jagger) og jeg at vi akkurat var kommet i gang. Vi er nødt til å fortsette med det her, sier Richards.

Stones' kommende turne har passende nok fått navnet «No Filter Tour».

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.