Det meste av slekta på plass for å heie på Amanda Tenfjord

Amanda Tenfjord fra Ålesund, som representerer Hellas, har med seg et følge på rundt 20 personer fra flere land under Eurovision Song Contest i Torino.

Greta Tenfjord er moren og Konstantinos Georgiadis faren til norsk-greske Amanda Tenfjord, som synger for Hellas i Eurovision Song Contest. Foto: Heiko Junge / NTB.
Greta Tenfjord er moren og Konstantinos Georgiadis faren til norsk-greske Amanda Tenfjord, som synger for Hellas i Eurovision Song Contest. Foto: Heiko Junge / NTB. Vis mer
Publisert

Åtte av dem skal sitte i salen under lørdagens finale, blant dem moren Greta Tenfjord og faren Konstantinos Georgiadis.

– Det er så surrealistisk. Jeg kjenner litt på nervene, selv om det egentlig ikke skulle være noen grunn til det. Sånn er det, sier moren til NTB.

– Er du mer nervøs enn Amanda?

– Er ikke det parallelt, da? Mor og datter. Men hun viser det aldri. Hun er perfeksjonist, sier Greta Tenfjord.

De i følget som ikke har finalebillett, har stort sett enten fått med seg semifinalen eller en av prøvene før finalen. Og de samles i Eurovision Village i sentrum av Torino for å følge showet på storskjerm.

Bestemødrene fra Hellas og Norge er blant de eneste som faktisk ikke er i Torino. Ellers har venner og slektninger har kommet fra Hellas, USA, Nederland, Ukraina og Norge.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer