Det hvite hus er sperret av, og politi og brannmannskaper er på stedet etter mulig trussel. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Det hvite hus er sperret av, og politi og brannmannskaper er på stedet etter mulig trussel. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Det hvite hus sperret av etter mulig trussel

Det hvite hus er sperret av, og politi og brannmannskaper er på stedet. En mann skal ha satt fyr på seg selv utenfor bygget, ifølge journalister.

Publisert

Secret Service bekrefter på Twitter at det pågår en aksjon ved Det hvite hus. De sier ikke hva det dreier seg om, men kaller det en politi-/medisinsk hendelse.

Ingen kommer inn eller ut av Pennsylvania Avenue. De sier det også er snakk om mistenkelige pakker, tvitrer journalist Nicholas Kristof som skriver for New York Times.

Også journalist Brian J. Karem for CNN melder om uro. Ifølge han har nødetatene tatt hånd om en person.

– Fotografer sier en mann som ligger på bakken blir gitt oksygen, tvitrer han.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.