Det finnes to skjulte innbokser på Facebook - slik finner du dem

Har du gått glipp av viktige meldinger?

Tidligere ble det kjent at det finnes en mappe med meldinger på Facebook de færreste visste om. Da Facebook gjorde store endringer i Messenger-appen i fjor høst åpnet de for at du kan motta meldinger fra hvem som helst, ikke bare vennene dine.

Meldingene legger seg ikke i den vanlige innboksen din, men i en helt annen mappe som heter «Meldingsforespørsler».

Nå skriver Hello Giggles at det er nok en hemmelig mappe på det populære nettsamfunnet. Tanken bak den «hemmelige» innboksen er at Facebook skal luke ut spam, slik som søppelpost på e-posten din.

Problemet er bare at det også havner en rekke andre meldinger i den skjulte innboksen. Det er med andre ord en hel mappe som potensielt er full av meldinger du har interesse av å lese.

Slik finner du de «hemmelige» meldingene


Facebook har gjemt innboksen godt, så den kan være litt trøblete å finne om du ikke vet hvor du skal lete.

Du får varsler når det tikker enn en melding fra en person som ikke er på vennelisten din, men beskjeden legger seg i en egen mappe og kan dermed være litt vanskelig å finne. Du får derimot ingen varsler når det dukker opp meldinger i den «hemmelige» mappen.

Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: 

  1. Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). 

  2. Gå til  «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din.

  3. Scroll til bunn av siden og trykk på «Se filtrerte forespørsler». 


Brått kan det åpne seg en helt ny verden av meldinger. Bruker du Facebook på PC eller Mac er fremgangsmåten en litt annen. For å få opp meldinger fra folk du ikke kjenner, trykk inn på «Meldinger» og deretter «Meldingsforespørsler».For å åpne den «hemmelige» mappen trykker du på meldinger og deretter «Mer». Trykk på «Filtrerte» så vil du kunne lese de ukjente meldingene.