Debattinnlegg forsvarer Trond Giske

«Det er ingen som kan måle seg med Giske»

Giske er ikke dømt for noe som helst og dette er en maktkamp, mener Knut Skåle i Fellesforbundet.

FORSVARER SEG: I dette innlegget får Trond Giske støtte fra sine egne. Bildet er fra da Trond Giske møter pressen etter paneldebatten på mediekonferansen Svarte Natta i Troms i august 2019. Han var der der for snakke om medias hndtering av MeToo.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
FORSVARER SEG: I dette innlegget får Trond Giske støtte fra sine egne. Bildet er fra da Trond Giske møter pressen etter paneldebatten på mediekonferansen Svarte Natta i Troms i august 2019. Han var der der for snakke om medias hndtering av MeToo. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Dette er et eksternt leserinnlegg skrevet av Knut Skåle, organisasjonsarbeider Avdeling 146 i Fellesforbudet Namdal i Trøndelag. Innlegget er forfatterens subjektive mening.

Nå er virkelig det kvinnelige nettverket i AP på krigsstien og går massivt ut i flere medier, for å skape en persondebatt angående det kommende valget av leder av Trøndelag Arbeiderparti.

Grunnlaget ser ut til å være at de ikke ser Trond Giske som en samlende leder, og at han ikke er egnet som leder på grunn av varsler om hendelser, som førte til at han måtte trekke seg som Arbeiderpartiets nestleder.

Jeg har ingen kompetanse til å mene noe som helst om hva som skjedde for et par tiår tilbake, men har registrert at Giske verken har blitt tiltalt eller dømt for noe som helst.

Jeg registrerer også at det foregår en debatt i Arbeiderpartiet, som nå fokuserer mer på personer enn viktigheten med å velge et lederteam i Trøndelag, som kan sette sosialdemokratisk politikk på dagsorden, som igjen skal bidra til et regjeringsskifte i 2021.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer