Vis mer

Derfor har denne Ica-butikken tidenes merkeligste åpningstider

Denne butikksjefen har et vanvittig konkurranseinstinkt.

(upublisert) Opprettet
Dette er langt ifra den viktigste nyheten du leser i dag, men den gir deg forhåpentligvis et lite smil om munnen. For dette er historien om en butikksjef som gjør ALT for å vinne.

For noen år tilbake forlenget nemlig matvarebutikken ICA Folkes Livs i Uppsala åpningstidene med ett lite minutt. Nå viser skiltet over inngangsdøren følgende klokkeslett: 07.00 til 23.31 hver dag.

Mange har sikkert trodd at dette bare er en skrivefeil, men det er et nøye planlagt stunt fra butikksjefen Fredrik Andersson.

Hevder det lille minuttet er viktig


Han nekter å bli slått av de konkurrerende butikkene i området.

- Vi har denne åpningstiden fordi det gjør at vi har åpent lengst av alle matbutikker i Uppsala. Vi konkurrerer egentlig mest mot naboene våre Ica Väst, som har oppe til 23.30, sier butikksjef Andersson spøkefullt til Nyheter24.se.

Det kan se ut som om påfunnet har gitt resultater - de siste dagene har butikken hans fått stor oppmerksomhet i svenske medier.

- Åpningstidene er selvfølgelig også for at folk skal huske butikken, og det virker som om det funker, sier han til Nyheter24.

https://www.facebook.com/178562448845438/photos/a.413526462015701.99234.178562448845438/1096239697077704/?type=3&theater

Vil egentlig ha døgnåpent


Den ivrige butikksjefen forteller at han helst skulle hatt døgnåpent, men at han foreløpig ikke har fått tillatelse.

– Men vi kjemper på, det hadde vært veldig kult. Da hadde vi vært den første Ica-butikken i Sverige som har døgnåpnet, sier Andersson til Expressen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.