Vis mer

Denne lille dingsen kan gjøre mobil-livet ditt mye enklere

Plutselig vil mobilen lade seg opp superraskt.

(upublisert) Opprettet


Har du irritert deg over at mobilladeren din lader altfor treigt? At den etter mange gangers bruk nekter å plugge seg inn før du får lirket den inn fra akkurat riktig vinkel, eller at kabelen ødelegges etter å ha blitt bøyd?

Nå har seks unge indiske gründere laget et produkt som vil gjøre din lader-irritasjon til historie.

Produktet deres, MuConnect, består av en liten plugg som settes inn i selve mobilen, og en del som binder mobil-pluggen sammen med laderen din.

Ved hjelp av denne kan du skru på «hurtig-lading», slik at mobilen din lader seg opp fortere, forklarer de på finansieringsportalen IndieGoGo.

MuConnect kobler seg til pluggen i telefonen din via en magnet. Dermed vil du ikke rive med deg telefonen hvis du kommer borti ledningen med en arm eller fot. Mobilen vil bli liggende der du la den, mens du kun river med deg ledningen.

Det er også laget en lignende versjon av produktet, kalt Znaps. Men i motsetning til MuConnect har ikke Znaps en hurtiglade-funksjon, skriver Gizmag. Gründerne er ferdig med testrundene av produktet, men det er foreløpig usikkert når det blir satt i produksjon.

I videoen over kan du se hvordan produktet virker.
Legg til sol_no på SnapChat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.