Denne holder orden på påskens nyheter

Skal du til fjells, på sjøen eller rett og slett gjøre noe helt annet i påsken? På SOLs mobilside er nyhetene alltid oppdatert selv om det er ferietid.

Forsiden til SOL mobil er enkel oversiktelig og lett å bruke. Sjekk den ut på m.sol.no.   SOLs nye mobilside er bygget opp på en slik at du på en effektiv måte skal få oversikt over de viktigste nyhetene. Siden er enkel, lett å navigere og rask. Du slipper å irritere deg over nedlastingsikonet som jobber og jobber, slik du ofte må på mobilsider. Her finner du SOL på mobil; m.sol.no Du som kjenner SOL fra før vil raskt finne igjen de vanlige elementene også på mobilsiden. På forsiden er det viktige nyheter, underholdning, gode forbrukersaker og litt hyggelig adspredselse. Vi overvåker alt som skjer og samler det beste fra små, lokale nettaviser og fra de aller største. På den måten får vi en unik miks som både er nyttig og underholdende. Alt innholdet er tilpasset slik at du skal få en best mulig leseropplevelse på din smarttelefon.

Siste nytt

Videre har vi laget det som trolig er Norges raskeste nyhetstjeneste på mobil, «Siste nytt». Her samler vi de siste 100 artiklene VG, NRK, Aftenposten, Dagbladet og TV2 produserer innenfor nyheter, sport, økonomi og underholding. Under kategoriene økonomi har vi også lagt inn kilder som f eks hegnar.no og e24, mens det på underholdning også ligger kjendisnyheter fra Se og Hør og kjendis.no. Artiklene er listet på en svært oversiktelig måte med overskift og et par linjer tekst. Du er bare et trykk unna hele originalartikkelen. «Siste nytt» oppdateres døgnet rundt, og det du ikke finner her er nesten ikke verdt å vite..:) Selvfølgelig har vi også en samlig med nyttige lenker hvor du finner en alfabetisk oversikt over alle landets nettaviser. Søke kan du også gjøre på SOL mobil, akkurat som på webutgaven vår.

Alltid oppdatert

Vi setter vår ære i at SOL alltid skal være oppdatert og raskt ute med nyheter, også i påsken.Derfor er vi bemannet fra kl 08.00 til 24.00 alle dager i påsken for å gi deg den best mulige siden. Sjekk SOL på mobil; m.sol.no SOLs mobilside har fått en god mottakelse i den korte perioden den har eksistert. Men vi er ydmyke for at den sikkert kan bli enda bedre, og vil derfor svært gjerne ha din mening. Er det noe som er bra, er det noe som er mindre bra - eller er det noe du savner? Legg gjene igjen en kommentar eller et forslag i meldingsfeltet under. Vi tar i mot alle forslag med åpne armer. PS: Husk at det er egne takster på å surfe på mobil dersom du oppholder deg i utlandet. Da lønner det seg alltid å knytte seg opp til et trådløst nettverk. Under fanen «siste nytt» har vi samlet de 100 siste artiklene som er produsert av Norges største nettsteder innenfor nyheter, sport, økonomi og kjendis.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder