Denne er viktig å huske når du drar på ferie

SOLs nye mobilside er perfekt når du er på farten i sommer. Rask, enkel å bruke og alltid oppdatert. Her får du alle nyhetene fra de store nettavisene samlet på ett sted.

(upublisert) Opprettet
Sommertid er mobiltid. Uansett hvor vi drar, så har vi nesten alltid mobilen i lomma. Da er SOLs mobilside en rask måte å sjekke ut om det har skjedd noe nytt i Norge eller resten av verden. Test den ut: m.sol.no SOLs grunntanke er å samle innhold fra mange kilder å gi deg som bruker det beste utvalget. Det har vi gjort i årevis på desktop, og nå gjør vi det også på mobil. Du får alt på ett sted, og du trenger ikke å klikke deg inn på VG, Dagbladet, NRK og så videre. Vi har også et godt synlig søkefelt øverst på forsiden. Det fungerer akkurat på samme måte som du er vant til fra PC-en eller Mac-en din. Innholdet vårt er alltid aktuelt. Dette klarer vi gjennom en kombinasjon av manuell og automatisk oppdatering 24 timer i døgnet. Alt for at du som bruker skal få en best mulig mobilside. I tillegg til forsiden får du blant annet dette på SOL mobil: Siste 100: m.sol.no/siste100/ En liste med norske og utenlandske nyheter samt økonomi, underholdning og sport. Sport: m.sol.no/sport/ Alt det siste om norske og internasjonale sportsstjerner. Fotball-EM: m.sol.no/sport/euro_2012/ Spesialside om fotball-EM i Polen og Ukraina. Kampprogram, resultater, tabeller og masse artikler tilpasset mobil. Horoskop: m.sol.no/horoskop/ SOLs kjente og populære dagshoroskop. Motor: http://m.sol.no/motor/ Motorartikler fra fagredaksjoner, spesialmagasiner og de største nettredaksjonene i Norge. Kremtoppen: m.sol.no/kremtoppen/kvinner/ Norges første og største kjendisliste. Hvem er hot og hvem er not akkurat nå. Lenker: m.sol.no/lenker/ Listing av norske og internasjonale nettaviser og andre nyttige lenker. Hva synes du? Er det noe du savner på SOL mobil, er det ting vi kan gjøre annerledes? Legg igjen spørsmål og kommentarer under denne artikkelen, så skal vi svare så godt vi kan. PS: Husk at det er egne takster for å surfe på mobil fra utlandet. Da lønner det seg alltid å knytte seg opp til et trådløst nettverk. Per Tandberg Redaktør SOL

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.