Den svenske stjernen frykter at sesongen er over

Den svenske langrennsprofilen Stina Nilsson brøt Tour de Ski med tretthetsbrudd i et ribbein. Nå frykter hun at hele sesongen er over.

Stina Nilsson forlot Tour de Ski med et ribbeinsbrudd. Nå frykter hun at sesongen er over. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Stina Nilsson forlot Tour de Ski med et ribbeinsbrudd. Nå frykter hun at sesongen er over. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Alt kommer an på hvordan jeg bruker de neste ukene, sier hun til TV4s Nyhetsmorgon.

– Jeg kommer til å fortsette å gjøre det jeg kan for å lege skaden, så får det ta den tid det tar, sa hun ifølge SVT under den svenske idrettsgallaen mandag.

Det ble først meldt at Nilsson ville være ute i minst seks uker, men hele sesongen står altså i fare. Nilsson brøt Tour de Ski etter første etappe i Lenzerheide. Røntgenbilder viste tretthetsbrudd i et ribbein.

Nilsson ble også satt tilbake noen uker på sensommeren som følge av en ribbeinsbrist.

– Denne skaden er en konsekvens av at jeg har trent veldig hardt i sommer og høst, samtidig som jeg ikke har lyttet til kroppens smertesignaler, har hun tidligere sagt i en pressemelding.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer