Stina Nilsson forlot Tour de Ski med et ribbeinsbrudd. Nå frykter hun at sesongen er over. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Stina Nilsson forlot Tour de Ski med et ribbeinsbrudd. Nå frykter hun at sesongen er over. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Den svenske stjernen frykter at sesongen er over

Den svenske langrennsprofilen Stina Nilsson brøt Tour de Ski med tretthetsbrudd i et ribbein. Nå frykter hun at hele sesongen er over.

Publisert

– Alt kommer an på hvordan jeg bruker de neste ukene, sier hun til TV4s Nyhetsmorgon.

– Jeg kommer til å fortsette å gjøre det jeg kan for å lege skaden, så får det ta den tid det tar, sa hun ifølge SVT under den svenske idrettsgallaen mandag.

Det ble først meldt at Nilsson ville være ute i minst seks uker, men hele sesongen står altså i fare. Nilsson brøt Tour de Ski etter første etappe i Lenzerheide. Røntgenbilder viste tretthetsbrudd i et ribbein.

Nilsson ble også satt tilbake noen uker på sensommeren som følge av en ribbeinsbrist.

– Denne skaden er en konsekvens av at jeg har trent veldig hardt i sommer og høst, samtidig som jeg ikke har lyttet til kroppens smertesignaler, har hun tidligere sagt i en pressemelding.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.