Den siktede kvinnen i Løten-saken er fengslet i fire uker

Kvinnen som er siktet i savnet-saken i Løten, er varetektsfengslet i fire uker, opplyser Innlandet politidistrikt.

Kvinnen som er siktet i forsvinningssaken i Løten, er varetektsfengslet i fire uker. På bildet ses politietterforskere som fredag jobbet på gården. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Kvinnen som er siktet i forsvinningssaken i Løten, er varetektsfengslet i fire uker. På bildet ses politietterforskere som fredag jobbet på gården. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!Hun er underlagt brev- og besøksforbud i fengslingsperioden.

Kvinnen i 40-årene ble pågrepet onsdag kveld etter omfattende politiarbeid på en gård i Løten i Innlandet. Hun er siktet for frihetsberøvelse etter at en mann ble meldt savnet 12. januar, men nekter straffskyld.

– Hun stiller seg helt uforstående til siktelsen og erkjenner ikke straffskyld, opplyste kvinnens forsvarer, Jens-Henrik Lien, til NTB torsdag.

– Den savnede mannen skal ha oppholdt seg på gården den siste tiden før han forsvant, sier politiinspektør Liv Hilde Nytrøen til NRK.

De siste dagene har politiets krimteknikere gjort en rekke undersøkelser på gården i Løten. Til NTB sier Nytrøen at det er gjort funn som er av interesse for politiet.

– Jeg er ikke kjent med at det er gjort funn av våpen, men det er gjort flere funn som er sendt til analyse hos Kripos. Vi håper å få svar på disse allerede lørdag, sier Nytrøen.

Hun ønsker ikke å gå i detalj om hva slags funn det er snakk om.

Mer om