Vis mer

Den hjemløse mannen hjalp Nicole (21) - nå får han en stor belønning

Startet innsamlingsaksjon.

(upublisert) Opprettet


SOL var et av flere medier som omtalte historien om Nicole  Sedgebeer og den hjemløse mannen Mark i forrige uke.

Den britiske 21-åringen skulle rekke nattoget hjem fra London etter å ha vært på en fest, men mistet toget i siste liten.

Nicole var redd og usikker på hvordan hun skulle komme seg hjem, og det var da hjemløse Mark dukket opp. Han ville sørge for at 21-åringen var trygg i storbyen, og fulgte henne derfor til en åpen kafé før han dro videre.

158.000 kroner


Nicole takket Mark og la ut hele historien på Facebook, noe som førte til massiv oppmerksomhet fra hele verden. Men 21-åringen stoppet ikke der. Hun startet en innsamlingsaksjon der målet var å få inn 8.000 britiske pund (ca 97.000 kroner).

Men dét beløpet er allerede passert. I skrivende stund er det samlet inn nesten 13.000 pund (ca 158.000 kroner), skriver P4.

«Mark, du er en spesiell mann. Jeg kommer aldri til å se ned på en hjemløs person igjen, og jeg vil gjøre noe for å hjelpe Mark og alle andre hjemløse i Euston», skriver Nicole på innsamlingsaksjonens nettside ifølge TV 2.

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.