Deltok i markering: Kronprinsen syklet til jobben

Sykle til jobben-aksjonen fyller 50 år. Kronprins Haakon deltok i markeringen ved å sykle fra Skaugum til Slottet onsdag formiddag.

Kronprinsen snakket litt med pressen før han gikk inn på Slottet. Foto: Lise Åserud / NTB
Kronprinsen snakket litt med pressen før han gikk inn på Slottet. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like før klokken 10 kom kronprinsen syklende opp mot Slottet i vårsola. Han ankom sammen med syklende representanter fra Norges Bedriftsidrettsforbund, som arrangerer aksjonen.

Kronprinsens sykkeltur var på rundt to mil. Han og kronprinsesse Mette-Marit syklet den samme distansen til jobb i 2012 i anledning aksjonen, som i likhet med kronprinsen fyller 50 år i år.

– Turen var veldig bra. Jeg tok det stille og rolig. Veldig fint syklevær, da, sa kronprinsen til TV 2 etter å ha gått av sykkelen.

– Det er utrolig bra med bedriftsidrett, og at det er mange som blir aktivisert gjennom det. Det er sånn for meg også, for jeg har ikke syklet så mye i det siste. Så man kommer liksom litt i gang med sesongen, så det var veldig bra.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer