Deler kryptisk melding: – Søndag spiller kongen

Cristiano Ronaldo hinter på Instagram om at han tar del i Manchester Uniteds søndagskamp mot spanske Rayo Vallecano.

Cristiano Ronaldo i aksjon for Manchester United sist sesong. Foto: Dave Thompson / AP / NTB.
Cristiano Ronaldo i aksjon for Manchester United sist sesong. Foto: Dave Thompson / AP / NTB. Vis mer
Publisert

Det gjør han i en kommentar til et innlegg lagt ut på en fankonto. «Søndag spiller kongen», skriver Ronaldo på portugisisk (domingo o rei joga).

Svaret kan tolkes slik at han blir å se i aksjon for United i klubbens siste testkamp før Premier League-sesongen starter. Ronaldo reiste ikke med troppen som møter Atlético Madrid på Ullevaal stadion i Oslo lørdag.

Dagen etter tar United imot Rayo Vallecano hjemme på Old Trafford. Klubben har ikke opplyst hvilke spillere som er tilgjengelige til den kampen.

Ronaldo har gjennom sommeren stått over Manchester Uniteds sesongoppkjøring. De siste ukene er det bredt blitt rapportert at portugiseren vil bort fordi klubben står uten Champions League-spill til høsten.

Utad har United stått fast ved at et salg er uaktuelt. Mye tyder også på at 37 år gamle Ronaldo kan slite med å finne en mesterligaklubb som har råd til å hente ham.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer