Deila under tøft press: - Hvis dere vil lete etter en syndebukk, la det være meg

En svak høst i den belgiske ligaen har fått det til å brenne under føttene på Club Brugge-trener Ronny Deila. Selv tar nordmannen situasjonen med ro.

Ronny Deila leder et Brugge-lag som har fått en vanskelig start i serien. Foto: Per-Inge Johnsen / NTB
Ronny Deila leder et Brugge-lag som har fått en vanskelig start i serien. Foto: Per-Inge Johnsen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Etter 13 spilte kamper står Brugge med 19 av 39 mulige poeng, og den belgiske storklubben har havnet bakpå i forhold til rivalene. I helgen ble det tap mot serieleder Union Saint-Gilloise.

Før torsdagens hjemmekamp mot sveitsiske Lugano i conferenceligaen fikk trener Deila spørsmål om kritikken som har kommet mot ham.

– Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av det. Jeg kan godt ta alt på mine skuldre, men dette handler ikke om én person. Hvis dere likevel vil lete etter en syndebukk, så la det være meg. Vi vet hvor vi står, og så får vi se hvordan vi ligger an i mai. Da får vi vite om det er jeg som sitter ved roret, sier Deila ifølge belgiske Voetbalnieuws.

I conferenceligaen har det gått langt bedre for Brugge. Etter tre puljerunder leder laget gruppe D. Den inneholder også Bodø/Glimt.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer