Halvor Egner Granerud ble beste nordmann i polske Wisla. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Halvor Egner Granerud ble beste nordmann i polske Wisla. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

De norske hopperne langt bak i Polen

Det norske hopplandslaget hadde ingen topp dag i bakken i polske Wisla søndag kveld. Halvor Egner Granerud ble bestemann på 11.-plass.

Publisert

Asker-hopperen avanserte sju plasser i andre omgang etter å ha levert 127,5 meter på plasten. Det holdt til en 11.-plass i stor bakke.

– Halvor Egner Granerud viser fin framgang i dag. Vår beste på 11.-plass. Et viktig steg i retning mot hans fine hopping i januar og starten av februar. Ikke rart askergutten tok fram smilet her i Wisla, skriver hopplandslaget på Twitter.

Johann André Forfang hoppet lengst av nordmennene med 128 meter i første omgang. Men med kun 119,5 meter på andre forsøk raste han nedover på listene til en 17.-plass.

19 år gamle Timi Zajc fra Slovenia vant rennet. Han hadde blant annet et hopp på hele 133,5 meter.

Robert Johansson kom på 12.-plass, Daniel André Tande på 14.-plass, Robin Pedersen på 20.-plass, mens Marius Lindvik ikke kvalifiserte seg for den andre omgangen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.