De Bruyne: – Haaland kan score 800 mål

Kevin De Bruyne har latt seg imponere etter at han fikk Erling Braut Haaland som lagkamerat i Manchester City. Belgieren tror jærbuen kan ende på over 800 mål.

Kevin De Bruyne (t.h.) tror Erling Braut Haaland (t.v.) kan score over 800 mål i løpet av karrieren. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Kevin De Bruyne (t.h.) tror Erling Braut Haaland (t.v.) kan score over 800 mål i løpet av karrieren. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert

De Bruyne har selv stått bak flere av Haalands mål denne sesongen med lekre pasninger som den norske spydspissen har videresendt i mål.

Haaland har hittil scoret 159 mål fordelt på alle klubber han har spilt for. De Bruyne mener det tallet vil ganges flere ganger før karrieren hans er slutt.

– Han har allerede mange mål, så han kan sannsynligvis score både 600, 700 og 800 hvis han holder seg skadefri og gjør de tingene han gjør nå, sier De Bruyne.

31-åringen har spilt med mange toppspisser i sin karriere. Blant andre landslagskompis Romelu Lukaku, Sergio Agüero og Gabriel Jesus i tillegg til de nåværende spissmakkeren til Haaland, Julian Alvarez, som nylig ble verdensmester med Argentina. På spørsmål om hvor De Bruyne vil rangere Haaland, er han klar på hva han mener om den 22 år gamle nordmannen.

– De er veldig vanskelig å sammenligne for de er totalt forskjellige. De har alle scoret 300-400 mål. Erling er besatt av mål så han kan passere det, sa De Bruyne.

– Han er fortsatt en ung gutt som nyter livet sitt of samtidig tar fotballen veldig seriøst. Han elsker å score mål og det er det jeg synes er mest unikt ved ham.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer