Danmark: 18-åring mistenkt for drap på 17-åring i frisørsalong

Dansk politi mener å ha funnet fram til en av de maskerte personene som i 2021 drepte en 17 år gammel gutt i en frisørsalong i Rødovre ved København.

En 17-åring ble skutt og drept av to maskerte personer i en frisørsalong i Rødovre i desember 2021. Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix / NTB
En 17-åring ble skutt og drept av to maskerte personer i en frisørsalong i Rødovre i desember 2021. Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det dreier seg om en 18-åring som ennå ikke er pågrepet av politiet, men som torsdag ble siktet og begjært varetektsfengslet in absentia i tingretten i Glostrup.

Danske etterforskere mener drapet kan knyttes til organisert kriminalitet og en konflikt mellom to gjenger.

I tillegg til å være siktet for drap på den 17 år gamle bulgarske gutten, er mannen siktet for drapsforsøk på en 15 år gammel gutt og en 28 år gammel mann.

28-åringen ble alvorlig såret, mens 15-åringen ble rammet av skudd i hånden. Det ble avfyrt i alt tolv skudd fra to pistoler.

Rettsmøtet ble avholdt bak lukkede dører av hensyn til politiets videre etterforskning.

Mannens forsvarer vil ikke si noe om hvordan 18-åringen forholder seg til siktelsen. Varetektsfengslingen kan brukes til å etterlyse 18-åringen internasjonalt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer