Ole Gunnar Solskjær

Daily Mail: – Solskjær kan få jobben denne uken

Ifølge avisen Daily Mail kan Ole Gunnar Solskjær bli utnevnt til permanent manager i Manchester United denne uken.

Ole Gunnar Solskjær venter spent på om han får lov til å bli manager i Manchester United på permanent basis. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix.
Ole Gunnar Solskjær venter spent på om han får lov til å bli manager i Manchester United på permanent basis. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen åpne kilder i saken, men avisen mener at klubben har bestemt seg. Manchester United har vunnet 14 av 19 kamper med Solskjær som midlertidig ansatt manager etter at José Mourinho ble sparket i desember.

Manchester United har gjentatte ganger sagt at en endelig beslutning ikke vil komme før etter at sesongen er over, men annonseringen kan komme tidligere for å unngå mer spekulasjoner.

I den siste tiden er det ikke dukket opp nye aktuelle kandidater som det er skrevet mye om, og det kan tolkes som et tegn på at Solskjær blir klubbens nye sjef.

Midtbanespilleren Nemanja Matic er den foreløpige siste spilleren i rekken til å uttrykke støtte til Solskjær og hans medhjelpere Mike Phelan, Michael Carrick og Kieran McKenna.

– Jeg mener at han er en god manager. Jeg blir glad om han blir. Det samme kan sies om Mike, Michael og Kieran. Det er ikke bare Ole som har gjort en god jobb, sa Matic.

Solskjær har tilbrakt tid med familien i de siste dagene mens det har vært pause fra klubbfotballen mens landslagene har vært i aksjon.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer