Da tollerne stoppet bilen, stakk sjåføren til skogs

Sigaretter, tobakk og brennevin.

(upublisert) Opprettet
På tre dager beslagla tollere i Svinesund og Kongsvinger 206.000 sigaretter, 63 kilo tobakk og 31 liter brennevin.De til sammen fire beslagene utgjør nær 900.000 kroner i unndratte avgifter til statskassen, ifølge toll.no. Lørdag ble en svenskregistrert bil stoppet av tollere fra Kongsvinger. Om bord hadde føreren 40.000 sigaretter og 63 kilo tobakk.Sjåføren (27) stakk til skogs, men dukket opp noen minutter senere og ble pågrepet av tollerne. Bare noen timer senere fant tollpatruljer fra Kongsvinger 80.000 sigaretter i en forlatt bil i Skarnes i Hedmark. Søndag fant tollere 50.500 sigaretter og 31 liter brennevin i en latvisk registrert bil ved Kornsjø i Østfold. Føreren og passasjeren i bilen forklarte at de var på vei til Stavanger for å besøke en nevø. Natt til mandag stoppet tollere på Svinesund en annen bil med latviske skilter. I bilen ble det funnet 35.000 sigaretter. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.