Justis- og beredskapsministeren Monica Mæland opplyser at coronaloven er forlenget til 27. mai. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
Justis- og beredskapsministeren Monica Mæland opplyser at coronaloven er forlenget til 27. mai. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix Vis mer

Coronaloven forlenget med én måned

Coronaloven er forlenget til 27. mai. Det vedtok Stortinget fredag.

Publisert

Forskrifter gitt med hjemmel i loven, gjelder til samme dato.

Flertallet på Stortinget er enige med regjeringen i at det fortsatt er behov for loven, men uttrykker at loven må brukes med stor forsiktighet framover, og at det ikke vil støtte en eventuell forlengelse utover 27. mai, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet.

I løpet av denne måneden skal regjeringen fremme nye lovforslag for tiltakene i forskriftene som skal ha varighet utover 27. mai.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.