Coronainnlagte: Laveste tall siden februar

Torsdag var 99 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er første gang siden 28. februar at tallet er under 100.

Det høyeste antallet innlagte koronapasienter i Norge under pandemien er fremdeles 325, fra 1. april 2020. Illustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB
Det høyeste antallet innlagte koronapasienter i Norge under pandemien er fremdeles 325, fra 1. april 2020. Illustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

28. februar var det 95 coronapasienter på sykehusene.

På det meste i vår, 7. april, var 307 coronapasienter innlagt på sykehus i Norge. Det var det høyeste antallet siden april i fjor.

99 coronapasienter torsdag er en nedgang på elleve pasienter fra dagen før. 24 av pasientene får respiratorbehandling, og 43 ligger på intensivavdeling.

Det er like mange på respirator og to flere på intensivavdeling enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt. 87 av koronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, sju i Helse vest, tre i Helse Midt-Norge og to i Helse nord.

40 av pasientene på intensivavdeling er innlagt hos Helse sør-øst, én er innlagt hos Helse Midt-Norge, én hos Helse nord og én hos Helse vest.

Det høyeste antallet innlagte coronapasienter i Norge under pandemien er fremdeles 325, det var 1. april 2020.

Siden februar i fjor har 120.292 personer fått påvist coronasmitte her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer