Coop tilbakekaller laksenuggets etter funn av E.coli

Coop fjerner Coop laksenuggets 360 gram fra butikkhyllene, etter funn av E.coli.

Coop trekker tilbake Coop laksenuggets 360 gram etter funn av e-coli. Varene er fjernet fra butikkene. Foto: Coop/NTB.
Coop trekker tilbake Coop laksenuggets 360 gram etter funn av e-coli. Varene er fjernet fra butikkene. Foto: Coop/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det er kun små mengder som er funnet, men vi velger å trekke produktet av føre-var prinsippet til flere analysesvar foreligger, opplyser Coop i en pressemelding tirsdag.

– Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, så selv om det ikke medfører helsefare å spise produktet så lenge det er varmebehandlet slik det står på pakken, ønsker vi likevel å være på den sikre siden og trekker derfor produktet fra alle våre butikker, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Coop oppfordrer alle som har kjøpt produktet med den spesifikke holdbarhetsdatoen og batch-nummeret, om å levere det tilbake til butikken, slik at man kan få refundert pengene.

Produktet det gjelder er Coop Laksenuggets 360 gram med Lot nr. 80294. Varen er pakket 09.08.2021 og har siste forbruksdag. 23.08.2021.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer