Color Line avlyser flere ferger til Danmark fredag

Værforholdene gjør at Color Line avlyser nesten alle fergene mellom Norge og Danmark fredag. Det er meldt vindkast med stormstyrke.

Color Lines ferge Superspeed 1-fotografert etter avgang fra Hirtshals i Danmark under det dårlige været 7. august 2023. Color Line kansellerer nesten alle avganger unntatt en til og fra Danmark fredag. Foto: HENNING BAGGER / NTB
Color Lines ferge Superspeed 1-fotografert etter avgang fra Hirtshals i Danmark under det dårlige været 7. august 2023. Color Line kansellerer nesten alle avganger unntatt en til og fra Danmark fredag. Foto: HENNING BAGGER / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

NRK skriver at det er sendt ut farevarsel på gult nivå for kuling fredag. På de mest utsatte stedene vil det blåse opp mot liten storm langs kysten.

Color Line opplyser på sine hjemmesider at det alle avgangene mellom Norge og Danmark sen fredag ettermiddag og kveld er avlyst.

Avgangene til Danmark om morgenen og returen til Kristiansand og Larvik går som normalt, med ett unntak: For å unngå den kraftige vinden som kommer utover dagen, er morgenfergen fra Larvik fremskyndet fra 8 til 7.30.

Kulingvarselet gjelder kysten fra svenskegrensen til Åna-Sira. Meteorologisk institutt advarer folk mot å reise ut på sjøen i småbåt.

Ifølge farevarselet ventes det lokalt kraftige vindkast fra nordvest på 30–33 m/s på kysten av Rogaland. I indre strøk av Rogaland og i Agder ventes det lokalt kraftige vindkast fra vest på 25–30 m/s.

Det er også ventet sterk kuling til liten storm langs kysten. Vinden ventes å øke først i vest og minke sist i øst.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer