Color Line avlyser avganger

Color Line har kansellert avgangene mellom Larvik og Hirtshals onsdag. Også andre fergeavganger rammes av uværet i Skagerrak.

Superspeed 1-fergen til Color Line etter avgang i det dårlige været fra Hirtshals 7. august i år. Foto: Henning Bagger / NTB
Superspeed 1-fergen til Color Line etter avgang i det dårlige været fra Hirtshals 7. august i år. Foto: Henning Bagger / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Color Line har innstilt fergeturen med Superspeed 2 fra Larvik til Hirtshals som skulle ha hatt avgang klokken 17.30 onsdag, og den påfølgende reisen tilbake med avgang klokken 22.15.

Color Line oppgir værforholdene som grunn.

Avisen Kristiansand skriver at det er ventet vind på elleve meter i sekundet og opp mot 19 sekundmeter i kastene det neste døgnet. Onsdag ettermiddag og kveld er det ventet bølger rundt 5–6 meter i Skagerrak, ifølge bølgeprognosene.

Samtidig er Color Lines avgang med Superspeed 1 fra Kristiansand til Hirtshals klokken 16.30 fremskyndet til 15.45, og avgangen tilbake er fremskyndet fra 20.45 til 19.30.

Også Fjord Line gjør endringer. Avgangen fra Stavanger til Hirtshals klokken 20 onsdag kveld har nå ankomsttid klokken 12 torsdag. Opprinnelig var ankomsttiden satt til klokken 8 torsdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer