CNN-sjefens forhold avslørt: - Det var galt. Derfor går jeg nå av

CNN-sjef Jeff Zucker går som president i CNN og styreleder i WarnerMedias nyhetsavdeling etter at han ikke informerte om et romantisk forhold.

Jeff Zucker går av. (Foto: AP/NTB)
Jeff Zucker går av. (Foto: AP/NTB) Vis mer
Publisert

CNN-sjef Jeff Zucker går som president i CNN og styreleder i WarnerMedias nyhetsavdeling etter at han ikke informerte om et romantisk forhold.

Zucker skriver i et notat at han ikke informerte selskapet om et romantisk forhold han hadde til en annen leder i CNN, melder The New York Times.

56-åringen har vært en av de mektigste lederne i den amerikanske medie- og TV-bransjen. Han går av etter å ha vært president i CNN i ni år.

Zucker skriver i notatet til de ansatte at forholdet dukket opp da CNN gransket Chris Cuomo, CNN-ankeret som i desember fikk sparken for sin rolle i skandalen som førte til at broren, Andrew Cuomo, måtte gå som guvernør i New York.

– Jeg erkjenner at forholdet utviklet seg de siste årene. Jeg var forpliktet til å informere om det, men jeg gjorde ikke det. Det var galt. Derfor går jeg nå av, skriver Zucker.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer