CNN: Melania Trump prøver å få presidenten til å erkjenne nederlag

Melania Trump, som her står ved ektemannens side utenfor Det hvite hus i august, er blant flere som prøver å få ham til å erkjenne valgnederlag, ifølge CNN. Foto: Evan Vucci/AP/NTB
Melania Trump, som her står ved ektemannens side utenfor Det hvite hus i august, er blant flere som prøver å få ham til å erkjenne valgnederlag, ifølge CNN. Foto: Evan Vucci/AP/NTB Vis mer
Publisert

Melania Trump har sluttet seg til den voksende kretsen rundt ektemannen Donald Trump som prøver å få presidenten til å innrømme at han tapte valget.

Etter at valgresultatet ble kjent, har presidenten gjentatte ganger hevdet valget stjeles fra ham, og at han er den rettmessige vinneren.

Ifølge CNN er det en stadig voksende krets rundt ham som forsøker å få ham til å erkjenne valgnederlag. Kanalens kilder hevder Melania Trump er en av dem som råder ham til det.

Trump fortsatte søndag morgen å legge ut Twitter-meldinger om at valget stjeles, men meldingene hans får stadig mindre oppmerksomhet i amerikanske medier.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer