Clas Ohlson oppfordrer alle kunder som har kjøpt Coline vannkoker før 17. juli 2019, om å levere det tilbake til nærmeste Clas Ohlson-butikk. Foto: Clas Ohlson / NTB scanpix
Clas Ohlson oppfordrer alle kunder som har kjøpt Coline vannkoker før 17. juli 2019, om å levere det tilbake til nærmeste Clas Ohlson-butikk. Foto: Clas Ohlson / NTB scanpix Vis mer

Tilbake kaller vannkoker

Clas Ohlson tilbakekaller vannkoker

Alle kunder som har kjøpt Coline vannkoker hos Clas Ohlson bes om å ikke bruke produktet og levere det tilbake til nærmeste butikk.

Publisert

Årsaken til tilbakekallingen er at butikkjeden har mottatt meldinger om at håndtaket på vannkokeren kan løsne.

– Vi kjenner ikke til at svakheten ved vannkokeren har medfør personskader, men for våre kunders sikkerhet og for å unngå risiko tilbakekaller vi nå produktet, skriver butikkjeden i en pressemelding.

Vannkokere solgt før 17. juli med artikkelnummer 44-3118-1, -2 og -3 må leveres tilbake fordi de ikke anses som sikre.

Selskapet opplyser at feilen er rettet opp i kommende leveranser.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.