City fordømmer angrep på Liverpools lagbuss

Liverpools spillerbuss ble utsatt for hærverk og påført betydelige skader på vei hjem etter 1-4-tapet borte mot Manchester City.

Manchester Citys midtbanestjerne Kevin De Bruyne (t.h.) takker Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold for kampen lørdag. Etterpå ble Liverpool-bussen utsatt for hærverk. Foto: Jon Super / AP / NTB
Manchester Citys midtbanestjerne Kevin De Bruyne (t.h.) takker Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold for kampen lørdag. Etterpå ble Liverpool-bussen utsatt for hærverk. Foto: Jon Super / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Episoden blir bekreftet av City i en offisiell uttalelse. Der tar klubben kraftig avstand fra angrepet som blir oppgitt å ha skjedd i et boligområde.

«Hendelser av denne typen er totalt uakseptable, og vi fordømmer sterkt oppførselen til den eller de som er ansvarlige», skriver Manchester City.

Liverpool-bussen før kampen. Foto: Peter Byrne/Pa Photos
Liverpool-bussen før kampen. Foto: Peter Byrne/Pa Photos Vis mer

I meldingen står det at et objekt ble kastet mot Liverpool-bussen. Skadene blir opplyst å være betydelige, og City varsler et uforbeholdent samarbeid med Manchester-politiet.

De lyseblå beklager også at det var upassende tilrop og sanger fra egne supportere rettet mot Liverpool underveis i lørdagens storkamp i Premier League.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer