Christian Atsu er reddet fra ruinene – sendt til sykehuset for behandling

Fotballspilleren Christian Atsu (31) er reddet fra ruinene etter jordskjelvet i Tyrkia.

Christian Atsu ble torsdag reddet fra ruinene fra en kollapset bygning. Foto: Adam Davy/PA via AP, File/NTB
Christian Atsu ble torsdag reddet fra ruinene fra en kollapset bygning. Foto: Adam Davy/PA via AP, File/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere Chelsea og Newcastle United spiller Christian Atsu ble torsdag reddet fra ruinene fra en kollapset bygning. Det bekrefter Ghanas Fotballforbund på Twitter.

– Vi har mottatt noen positive nyheter om at Christian Atsu har blitt reddet fra ruinene av den kollapsede bygningen og får behandling, står det i uttalelsen.

Atsu har kontrakt med den tyrkiske eliteserieklubben Hatayspor og signerte for klubben forrige år. Tidligere denne uken uttalte Atsus agent at letemannskap ikke hadde funnet fotballspilleren og visste ikke hvor han befant seg.

Tidligere torsdag uttalte en talsperson for Hatayspor at de hadde mistanke om at spilleren deres befant seg begravet i ruinene til en bygning som kollapset som følge av jordskjelvet.

Jordskjelvet inntraff natt til mandag i Syria og Tyrkia. Så langt er om lag 19.700 mennesker bekreftet omkommet, der 16.546 er bekreftet døde i Tyrkia. Mer enn 6000 bygninger i Tyrkia skal ha kollapset som følge av jordskjelvet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer