«God sommer Norge»

Charter-Svein får sommerjobb av TV 2

TV 2 tar opp kampen med NRK-sendte «Sommeråpent» og stiller med kjente programledere – og Charter-Svein – når teppet går opp for «God sommer Norge»

Charter-Svein får sommerjobb av TV 2
Publisert

Katarina Flatland og Petter Pilgaard stiller i programlederrekken når «God sommer Norge» får premiere i slutten av juli på TV 2.

Det blir direktesendinger fra Aker Brygge og fire ulike programlederpar skal til pers, fremgår det av pressemeldingen.

– Jeg har vært med på mye moro og galskap, men dette er min første programlederrolle, derfor er jeg ekstra glad for tryggheten det gir å ha Katarina som min makker. Hun er både dyktig, rutinert og morsom, sier Petter Pilgaard.

I uke 32 er Desta Marie Beeder og Jon Børrestad programledere, i uke 33 tar Bjarne Brøndbo og Linn Wiik over stafettpinnen, før siste uken ledes av Julie Strømsvåg og Markus Bailey.

Med på moroa er også Svein Østvik, også kjent som Charter-Svein. Til ære for TV 2 dropper han i år sin sedvanlige Syden-reise og tar heller for seg ferielandet Norge. Han skal imidlertid ikke ligge på latsiden, men tar imot oppdrag fra seere som ønsker seg hjelp til ett eller annet.

«God sommer Norge» oppfordrer rett og slett det norske folk til å sende inn sine ønsker om hva de vil bruke Svein til. Via tv2.no har det kommet inn 15.000 henvendelser. Han er blant annet ønsket til å være toastmaster, begravelsesagent, fotballkommentator, å male hus og være frisør, heter det i pressemeldingen.

«God sommer Norge» har premiere på TV 2 mandag 29. juli og sendes hver mandag, tirsdag, onsdag og fredag i fire uker.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer