Cecilie Gotaas Johnsen innstilt som ny styreleder i Rosenborg

Valgkomiteen i Rosenborg vil ha den tidligere proffsyklisten og fotballspilleren Cecilie Gotaas Johnsen som ny styreleder i klubben.

Cecilie Gotaas Johnsen, CK Victoria/Hitec Products på sykkelforbundets pressekonferanse onsdag før lørdagens fellesstart kvinner elite i årets VM.Foto: Terje Bendiksby / NTB
Cecilie Gotaas Johnsen, CK Victoria/Hitec Products på sykkelforbundets pressekonferanse onsdag før lørdagens fellesstart kvinner elite i årets VM.Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Innstillingen ble klar torsdag kveld. RBK må ha på plass en ny person i ledervervet etter at Ivar Koteng for en tid tilbake sa nei til å ta gjenvalg.

Cecilie Gotaas Johnsen er tidligere proffsyklist og fotballspiller. Hun vant blant annet tre cup- og seriemesterskap med Trondheims-Ørn på 90-tallet. I tillegg har hun vunnet NM-gull i sykling.

I dag er hun sjefstrateg i Equinor. Gotaas Johnsen er styremedlem i Rosenborg, og hun blir nå leder hvis medlemmene går inn for valgkomiteens innstilling på årsmøtet i slutten av april.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer