Carragher har null tro på Solskjær: - United trenger en bedre manager

Ole Gunnar Solskjærs anseelse blant Englands ekspertkorps stuper. Manchester United vinner ikke de store titlene under hans ledelse, fastslår Jamie Carragher.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær får mange kritiske spørsmål om dagen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær får mange kritiske spørsmål om dagen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Vis mer
Publisert

– Manchester United trenger en bedre manager. De trenger en manager som kan konkurrere med de andre storlagene i ligaen, sa Carragher i Sky Sports-studioet mandag kveld.

Den tidligere Liverpool-stopperen mener Solskjær etter snart tre år i jobben fortsatt sliter med å sette sammen et lag som fungerer og som har en tydelig plan.

– Ole vinner ikke en ligatittel eller Champions League med Manchester United. Han har ikke erfaringen til å greie det, la den profilerte Sky Sports-eksperten til.

Svake resultater

Solskjær har i hele sin periode som United-manager strevd med å overbevise engelske mediers fotballskribenter og -kjennere. Nå spisses knivene mer enn noen gang.

Manchester United hentet i sommer flere stjernespillere for høye summer. På tampen av overgangsvinduet kom i tillegg Cristiano Ronaldo tilbake til klubben, men det har ikke gitt løftet Solskjær håpet på.

I stedet har spillet vært haltende, og den siste tiden har også resultatene vært svake. Sist helg hang ikke United-laget sammen i 2-4-tapet borte mot Leicester.

– Ingen plan

Storklubben har kun vunnet to av sine sju siste kamper i ulike turneringer.

– Hva gjør Ole? Hva er tanken? Jeg ser ingen plan bak det de gjør. Er de et høytpressende lag? Nei, ikke med Ronaldo i laget. Denne mangelen på intensitet ville aldri ha blitt akseptert i lagene til Pep (Guardiola), (Jürgen) Klopp eller (Thomas) Tuchel. Det er både et manager- og spillerproblem, sier Carragher om Uniteds spillestil den siste tiden.

Solskjær har vært United-sjef siden desember 2018. Laget hans er inne i et røft program og har disse kampene framover: Atalanta (mesterligaen), Liverpool (Premier League), Tottenham (Premier League), Atalanta (mesterligaen), Manchester City (Premier League).

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer