Bruktbutikk solgte ansatts jakke ved et uhell

En ansatt ved Bruktbua i Namsos vil gjerne ha igjen dunjakken sin, etter at den ble solgt ved et uhell.

Publisert

En ganske dyr og forholdsvis ny dunjakke fra Bergans ble lagt ut for salg til en svært god pris i Bruktbua. Men som så ofte med tilbud som er for gode til å være sanne, så var det noe som ikke stemte: Jakken tilhørte en ansatt og var slett ikke til salgs, skriver Adresseavisen.

Det kunne naturlig nok ikke kunden vite. Selv om det lå både nøkler og et par hansker i lommene på jakken, fikk hun kjøpe jakken, som etter en rekke tilfeldigheter og uhell hadde havnet på et salgsstativ. Det ble til og med tatt bilde av det som lå i lommene i håp om å spore opp eieren.

– Vil gjerne ha den tilbake

Eieren ble sporet opp før etterlysningen ble lagt ut. Butikkens sydame mistenkte at det var hennes jakke som var solgt for 200 kroner, og det viste seg å stemme.

– Kunden gjorde et varp, men vi håper selvfølgelig at hun kommer tilbake med den. Vår ansatt vil jo gjerne ha den tilbake. Uansett må vi ordne opp i dette på et vis, sier frivillig Frøydis Sund i butikken. Og de som var på jobb klarte å se humoren i situasjonen.

– Sannelig, vi har ledd i hele dag og hadde et fryktelig artig evalueringsmøte i kveld.

Solgte sykkel

Det er ikke første gang det har gått litt raskt unna i Trøndelags gjenbruksbutikker. I fjor sommer solgte Fretex i Trondheim sykkelen til tre år gamle Matheo hadde satt fra seg utenfor mens han og moren var i butikken.

Salget førte til en dragkamp mellom Fretex og sykkelens opprinnelige eiere, men Adresseavisen skrev at saken løste seg til slutt da Fretex kom på døren med ny sykkel og hjelm og et gavekort.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer