Bruce Springsteen til Norge

30. juni neste år spiller Bruce Springsteen på Voldsløkka i Oslo som en del av en større turné i Europa.

I 2016 holdt Bruce Springsteen & The E Street Band konsert i Frognerparken. Nå blir det igjen mulig å oppleve bandet i Oslo. Foto: Berit Roald / NTB
I 2016 holdt Bruce Springsteen & The E Street Band konsert i Frognerparken. Nå blir det igjen mulig å oppleve bandet i Oslo. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

– Etter seks år ser jeg fram til å treffe våre fantastiske og lojale fans neste år. Og jeg ser fram til å igjen dele scenen med det legendariske E Street Band. Vi ses der ute neste år, og i fortsettelsen, skriver «The Boss» på nettsiden sin.

Billettsalget åpner førstkommende fredag, opplyser Live Nation.

Europaturneen starter i Barcelona 28. april og etterfølger den første delen av USA-turneen, der datoene og stedene fortsatt ikke er klare.

Dublin, Paris, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zürich, Düsseldorf, Göteborg, København, Hamburg, Wien, München og Monza får også besøk av den amerikanske superstjernen. I tillegg vil steder og datoer for konserter i Storbritannia og Belgia gjøres kjent senere.

Turneen fortsetter i USA i august.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer